nytt

2015-06-06 - So this happend...

Oj ja vart ska jag börja!
Sedan sist har det hänt en hel del. Long story short...
Det började med att Aftonbladet hörde av sig till StyleRoom för att kolla läget i fall det var OK för mig att dom lånar en av mina trädgårdsbilder till deras nya site. Hell yeah! Så skoj att bli uppmärksammad. Efter det publicerades en av mina foton på den amerikanska tidningen Faerie Magazines Facebooksida och fick 8000 likes på två timmar. I dagsläget har den fått 21 687 gilla och 3672 delningar. 21 000 likes är så många att jag inte ens kan fatta det.
Kort därefter blev jag kontaktad av en konstintendent i Schweiz som undrade om jag ville ställa ut mina bilder. Att delta kostar runt 2500:- så jag går fortfarande och grubblar på om jag har den sortens pengar att satsa. Först ska jag framkalla bilder, sen skicka ner dom med bud då jag med största sannolikhet inte kommer kunna närvara och sen betala för att få hem eventuella bilder som inte blev såld. Blir en hiskelig sudd med cash. Frågan är om jag ändå skulle vara med och t om lyckas sälja en bild eller två om den inkomsten skulle uppväga utgiften?
Eller om man skall bara vara med ”bara för att ta chansen” och ”att få synas”? Grubblar vidare på det.

Vad hände sen? Jo sen publicerade StyleRoom en länk på deras Facebooksida från mitt album som ligger på deras site. Galet...känns som det händer så himla mycket just nu. Och jag är naturligtvis jätteglad! Lustigt. När man precis hade, nästan, gett upp det här med fotograferandet då händer det massor. Känns som om det kanske är dags att damma av kameran och inte ha den lagd på hyllan längre? Fånga dagen!

Yes!